Impressum

/Impressum
Impressum2013-03-20T13:43:23+02:00

S.C. CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L.

Sediul social :
Str. Gladitei , Nr.42, Ap.2001, Bloc T6., Scara 1, et.20,
Sector 4, 041211 Bucuresti
Romania
C.I.F. Nr.: RO 16623412
Nr. reg.com/ an : J40/4030/26.03.2009

Sediul administrativ si de corespondenta :
Str. CALEA DUMBRAVII Nr.74, et.2, Ap.9
Sibiu, 550399
Romania
Tel. : 0040-269-206087
Fax : 0040-269-206352
e-mail : office@coramedmp.ro

Hala de productie :
Str. Unirii Nr.5-7
335300 Calan / Hunedoara
Romania

Depozit produse finite :
Str. Transilvaniei nr. 5
555300 Cisnadie / Sibiu
Romania

Asociati : Cosman Daniel & Cosman Dana Claudia

Informatiile prezentate de catre CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., prin intermediul acestui website, sunt destinate exclusiv informarii clientilor sai.
CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., in calitate de proprietar al acestui website, depune eforturi considerabile pentru actualizarea acestuia. Pentru continutul de pagini interne raspunde CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L. si acesta isi rezerva in totalitate dreptul de autor.

Toate materialele de pe acest website sunt proprietatea S.C. CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., reproducerea, stocarea, ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului, este interzisa.

CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., isi rezerva dreptul de a adauga, modifica, ori sterge, in tot sau in parte informatiile prin intermediul acestui website, fara vreun avertisment prealabil. De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila.

CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L. nu îsi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte website-uri catre care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza pentru informatiile continute în asemenea site-uri.

In conditiile accesarii altor website-uri, indiferent ca acestea apartinand CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., ori unor terte parti, va rugam sa accesati si verificati mentiunile legale ale acestora, pentru a nu va expune la incalcari ale drepturilor de autor, sau ale altor drepturi conexe.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L., in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale, utilizarea acestui website facandu-se pe riscul utilizatorului.

Orice conflict aparut intre website-ul CORAMED MEDIZINISCHE PRODUKTE S.R.L. si utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente din judetul Sibiu, legea aplicabila fiind romana.